Serbian

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ZVEZDE GRANDA 20008/2009

+2
Iwa-Markizeta
Admin
6 posters

Ko je voli a ko ne..........Haha sad da vas vidim

Admin
    Admin
    Admin

Broj poruka : 68
    Datum upisa : 02.04.2009
    Godina : 36

Ko je voli a ko ne..........Haha sad da vas vidim Empty Ko je voli a ko ne..........Haha sad da vas vidim

Počalji  Admin Čet Apr 02, 2009 5:15 pm

Ovde pišite o ovoj Markizeti i Fudbalerki
    Iwa-Markizeta

Broj poruka : 11

Ko je voli a ko ne..........Haha sad da vas vidim Empty Re: Ko je voli a ko ne..........Haha sad da vas vidim

Počalji  Iwa-Markizeta Čet Apr 02, 2009 5:49 pm

Admin ::Ovde pišite o ovoj Markizeti i Fudbalerki

ja te obozawam.....
    :**************
    Admin
    Admin
    Admin

Broj poruka : 68
    Godina : 36

Ko je voli a ko ne..........Haha sad da vas vidim Empty Re: Ko je voli a ko ne..........Haha sad da vas vidim

Počalji  Admin Čet Apr 02, 2009 5:54 pm

I ja tebe........ flower
    Milly Markizeta
    Milly Markizeta

Broj poruka : 92
    Godina : 29

Počalji  Milly Markizeta Čet Apr 02, 2009 11:06 pm

jao pa moja seka je jednom recju divna osoba...ja je puno volim i ona to zna ona mi je oko svega puno pomagala(kao i snajka) i kad sam bila tuzna ja samo nju pozovem i odma me raspolozi...ona me je skroz promenila..i puno zahvaljujem Milanu jer je on zasluzan sto sam upoznala ovako divnu osobu kao Alex.ona je jednostavno deo mog zivota bez nje i njenog ludila ne bi mogla da zamislim zivot...nema dana da se nas dve ne cujemo i to po 2-3 puta na dan i pricamo po dva sata...ona zna koliko je ja volim..
    seko volim te puno ma obozavam teeee...i jedva cekam da se upoznamo
    M@len@
    M@len@

Broj poruka : 38
    Godina : 32

Počalji  M@len@ Pet Apr 03, 2009 4:40 pm

Ja te nisam bas najbolje upoznala..al delujes mi kao jako super osoba,kreativna i opustena.. Smile
    JELENA N
    JELENA N

Broj poruka : 133

Počalji  JELENA N Sub Apr 04, 2009 12:10 am

A BRE NJU NAPROSTO OBOZAVAM.....hehee,.jako mi je prirasla k srcu i uvek je tu da mi pomogne...cak i kad je zovem u 2 ujutru...hehehhe... ma bre seko obozavam teeeeee I love you I love you I love you
    NeDa CaNsTwEnA
    NeDa CaNsTwEnA

Broj poruka : 17
    Godina : 30

Počalji  NeDa CaNsTwEnA Ned Apr 05, 2009 1:03 pm

najboljaa je alexandricaa.... super je lik...alex wtpp

Sponsored content

Počalji  Sponsored content

Sada je Ned Nov 03, 2024 4:34 pm